Cauti localul potrivit pentru petrecerea ta?

Restaurant pentru petreceri zona Berceni

La Terasa cu Pitici este restaurantul ideal unde poti organiza mese festive, petreceri private alaturi de familie, prieteni sau vechi colegi de clasa. Pentru toate variantele noi iti punem la dispozitie doua tipuri de meniu si anume:

Vrei tot restaurantul pentru tine si invitatii tai? Avem solutia si pentru aceasta problema. Poti rezerva intreaga locatie pentru doar 2000 de lei, aceasta reprezentand consumatia minima. Probabil te vei intreba ce inseamna consumatie minima! Aceasta se refera la costul total al produselor alese si consumate de tine (mancare si bautura). Poti alege ce muzica vrei, iar ospatarii nostri se vor ocupa ca totul sa fie perfect. In cazul in care vrei doar o masa festiva alaturi de familie si/sau prieteni, restaurantul nostru iti ofera preparate la gratar cu carbuni si preparate la friteuza, dar si o gama larga de bauturi.

Asadar, te asteptam cu mare drag sa petrecem pana dimineata cu muzica, gratar, vin si voie buna! Ne gasesti in Berceni, la 2 pasi de Oraselul Copiilor, pe Soseaua Oltenitei nr 39-45 in Complex Geamuri Multe (langa statia ratb Husi, vis-a-vis de Academia de Politie).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*